loading...

پاورپوینت طلایی

پایان نامه شناسایی اجزای تشکیل دهنده اسانس و بررسی اثرات ضد اکسیدانی، ضد میکروبی و ضد سرطانی دو گیاه فرمت فايل : WORD (قابل ويرايش) تعداد صفحات:73

آخرین ارسال های انجمن
عنوان پاسخ بازدید توسط
۱۵ راهکار برای دور زدن قبض برق 0 135 idea
آموزش ساخت بازی با پاورپوینت 1 1086 alikhezri
بررسی مهمترین فاکتورهای سئو در سال 2019 1 522 parisa98
بیت کوین (Bitcoin) چیست؟ 1 678 admin
استخراج ارز دیجیتال با CryptoTab 0 552 admin
فایل فلش فارسی Desire 626GPlus & 626ph & D310N Super Cid & Fix Imei با فلش تولز 1 1417 piskesvat
توصیه هایی برای ارسال پیامک تبلیغاتی در انتخابات 1 873 piskesvat
را م رسمی و فارسی هواوی p2-6011 0 457 admin
فایل فلش فارسی کم یاب نوکیا TA-1030 v.11.02.11 نوکیا 3310 تست شده تضمینی 0 508 admin
رام اندروید 9 برای گوشی هوایی پی هشت لایت 2017/انر هشت لایت 0 489 admin
خبر۸ 0 499 idea
اپشن جدید 0 506 idea
فایل دامپ Y560-u02 پردازنده SPD 0 643 admin
همکاری 0 750 bondar
اولین مطلب تالار ایده های نو 0 582 bondar
نتیجه ۵ ساعت گریم روی صورت بازیگر طنز +عکس 0 802 admin
تله تلگرامی دانش‌آموز برای آقا معلم 0 876 admin
واکنش آمریکا به بیانیه سردار سلیمانی 0 1112 admin
فایل فلش فول فارسی هواوی y511-t00 بدون مشکل سریال و بیسباند 0 1661 admin
دانلود حل مشکل اینترنت همراه اول و رایتل سامسونگ samsung j5 با لینک مستقیم 0 770 admin
مهدی بازدید : 863 شنبه 24 بهمن 1394 نظرات (0)

فرمت فايل : WORD (قابل ويرايش)

تعداد صفحات:73

پایان‌نامه
برای اخذ درجه کارشناسی‌ارشد
در رشته شیمی و فناوري اسانس

عنوان : شناسایی اجزای تشکیل دهنده اسانس و بررسی اثرات ضد اکسیدانی، ضد میکروبی و ضد سرطانی دو گیاه Morina persica L. و Physospermum cornubiense (L.) DC

توضيحات و دانلود در ادامه مطلب

فهرست مطالب:

عنوان    صفحه
فصل اول: مباحث نظری    1
پیش‌گفتار    2
1-1- ترکیبات طبیعی    3
1-1-1- آلکالوئید    3
1-1-2- فلاونوئیدها    4
1-1-3- کومارین‌ها    4
1-1-4- گلیکوزیدها    4
1-1-5- لیگنان‌ها    5
1-1-6- استروئیدها    5
1-1-7- اسانس‌ها    5
1-1-7-1- شیمی اسانس‌ها    5
1-1-7-2- بیوسنتز اسانس‌ها    9
1-1-7-3- کاربردهای اسانس‌های طبیعی    11
1-2- عصاره‌های گیاهی    11
1-2-1- استخراج عصاره گیاهی    11
1-2-1-1- استخراج گرم ‌و مداوم (سوکسله)    12
1-2-2- استخراج اسانس‌های طبیعی    13
1-2-2-1- تقطير با بخار همزمان با استخراج حلال آلي (SDE)    15
1-3- تركيب‌هاي ضد اكسيدان    16
1-3-1- روش هاي سنجش فعاليت ضد ‌اكسيدانی    17
1-3-1-1- آزمون بي‌رنگ شدن بتا كاروتن در حضور لينولئيك اسيد    17
1-3-1-2- سنجش مقدار تام فنل با FCR    18
1-3-1-3- سنجش ظرفيت به دام انداختن راديكال DPPH    19
1-4- کروماتوگرافی‌گازی    20
1-4-1- اجزای اصلی دستگاه کروماتوگرافی گازی    21
1-4-1-1- مخزن گاز حامل    21
1-4-1-2- سیستم تزریق نمونه    21
1-4-1-3- ستون ‌وآون‌ستون    21
1-4-1-4- سامانه آشکارساز    22
1-4-2- کروماتوگرافی گازی/طیف‌سنج جرمی  (GC-MS)    22
1-4-2-1- طیف‌سنج جرمی چهارقطبی    23
1-4-3- شاخص بازداری کواتس    23
1-5- ارزیابی سمیت سلولی    25
1-6- فعالیت ضد میکروبی    26
1-6-1- میکروارگانیسم¬‌ها    27
1-6-1-1- باکتری‌ها    27
1-6-1-2- قارچ‌ها    27
1-6-2- محیط‌های کشت میکروبی    28
1-6-3- حساسیت آنتی‌بیوتیکی    29
1-6-3-1- روش دیسک دیفیوژن    29
1-6-3-2- روش حداقل غلظت ممانعت کننده رشد  (MIC)    29
1-7- گیاه‌شناسی    30
1-7-1- خصوصيات گياه شناسي راسته چتريان (Apiales)    30
1-7-2- خصوصيات گياه شناسي خانواده چتريان (Apiaceae)    30
1-7-3- ویژگی های گیاه شناسی طايفه Smyrneae    31
1-7-4- ویژگی های گیاه شناسی شوکران‌ باغی    31
1-7-5- ویژگی های گیاه شناسی خار عروس    32
    
فصل دوم: دستگاه ها، مواد و روش¬ها    34
2-1- دستگاه ها، مواد و وسایل مورد استفاده    35
2-1-1- دستگاه‌ها و وسایل مورد استفاده    35
2-1-2- مواد شیمیایی مورد استفاده    36
2-1-3- میکروارگانیسم‌ها و آنتی بیوتیک‌های مورد استفاده    37
2-2- منابع گیاهی مورد استفاده    38
2-2-1-‌ جمع آوري وآماده سازي نمونه‌های گياهي    38
2-3- جداسازي واستخراج عصاره از نمونه گياهي    38
2-3-1- عصاره گيري از نمونه گياه    38
2-3-2- تعيين بازده عصاره‌گيري    39
2-4- استخراج ترکیبات فرار گیاهی    39
2-4-1- تعيين بازده اسانس‌گيري    40
2-4-2- شناسايی ترکيب‌های فرار گیاه با دستگاه GC-MS    40
2-5- بررسي فعاليت ضد اكسيداني    41
2-5-1- بررسي فعاليت ضد اكسيداني به روش DPPH    41
2-5-2- اندازه‌گيري مقدار كل تركيبات فنلي    42
2-5-3- آزمایش بی‌رنگ شدن بتاکاروتن در حضور لینولئیک‌اسید    44
2-6- فعالیت ضدمیکروبی    46
2-6-1- روش انتشار در آگار (دیسک دیفیوژن)    46
2-6-2- تعیین حداقل غلظت مهارکنندگی رشد    46
2-7- آزمون سمیت سلولی    47
    
فصل سوم: بحث و نتیجه گیری    48
3-1- ترکیبات ‌فرار گیاهی    49
3-1-1- استخراج ترکیبات ‌فرار گیاهی    49
3-1-2- شناسایی ترکیبات فرار گیاه    50
3-2- استخراج عصاره متانولی از گیاه    53
3-3- آزمون‌های سنجش فعالیت ضد اکسیدانی    54
3-3-1- آزمون DPPH    54
3-3-2- بررسی کل ترکیب‌های فنلی به روش Folin-Ciocalteu    61
3-3-3- آزمون بتاکاروتن-لینولئیک‌اسید    63
3-4- بررسی فعالیت ضدمیکروبی    64
3-5- سمیت سلولی    66
نتیجه‌گیری    67
پیشنهادها    68
منابع و مآخذ    69
 

فهرست شکل‌ها

شکل1-1: ساختار ترکیبات اسانسی
شکل 1-2: مسیرهای بیوسنتز پیش‌سازهای ترپنوئیدها
شکل 1-3: مسیر بیوسنتز شیکمیک اسید در فنیل‌پروپانوئیدها
شکل1-4: دستگاه سوکسله
شکل1-5: دستگاه تقطیر و استخراج همزمان
Physospermum Cusson ex Juss. شکل1-6: گیاه
Morina persica L.  گیاه شکل 1-7:

 

فهرست نمودارها
 در حضور ضد اکسیدان DPPHنمودار 1-1: نمودار جذب- طول‌موج برای  
نمودار 3-1: نمودار درصد مهار- منفی‌لگاریتم غلظت برای استاندارد BHT
نمودار 3-2:  نمودار درصد مهار در برابر منفی ‌لگاریتم غلظت عصاره اندام هوايي خار عروس
نمودار 3-3:  نمودار درصد مهار- منفی ‌لگاریتم غلظت عصاره ساقه و برگ شوكران باغي
نمودار 3-4:  نمودار درصد مهار - منفی ‌لگاریتم غلظت عصاره ميوه شوكران باغي
نمودار 3-5:  نمودار درصد مهار- منفی ‌لگاریتم غلظت عصاره میوه فاقد چربي شوكران باغي
نمودار 3-6: مقایسه نتایج DPPH عصاره‌ های متانولی گیاه شوكران باغي و خار عروس
نمودار 3-7: نمودار جذب در برابر غلظت استاندارد گالیک اسید
نمودار 3-8: مقایسه معادل گالیک‌اسید ترکیبات فنلی در عصاره‌های شوكران باغي و خار عروس
نمودار3-9: مقایسه درصدهای مهار لینولئیک‌اسید عصاره‌های شوكران باغي و خار عروس



فهرست جداول

جدول2-1: دستگاه‌های مورد استفاده
جدول2-2: انواع مواد شیمیایی مورد استفاده
جدول2-3: انواع میکروارگانیسم‌های مورد استفاده
جدول2-4: آنتی بیوتیک‌های مورد استفاده
جدول3-1: مقایسه بازده استخراج ترکیبات فرار
جدول3-2: ترکیب درصد اجزای فرار در شوکران باغی
جدول3-3: ترکیب درصد اجزای فرار در خار عروس
جدول3-4 : مقایسه بازده عصاره‌گیری
جدول3-5: درصدهای مهار DPPH برای هر غلظت از نمونه استاندارد BHT
جدول3-6: نتایج آزمون DPPH برای نمونه استاندارد BHT
جدول3-7 : درصدهای مهار DPPH برای هر غلظت از عصاره اندام هوايي خار عروس
جدول3-8 : نتایج آزمون DPPH برای اندام هوايي خار عروس
جدول3-9: درصدهای مهار DPPH برای هر غلظت از عصاره ساقه و برگ شوكران باغي
جدول3-10: نتایج آزمون  DPPHبرای عصاره عصاره ساقه و برگ شوكران باغي
جدول3-11: درصدهای مهار DPPH برای هر غلظت از عصاره ميوه شوكران باغي
جدول3-12: نتایج آزمون  DPPHبرای عصاره ميوه شوكران باغي
جدول3-13: درصدهای مهار DPPH برای هر غلظت از عصاره میوه فاقد چربي شوكران جدول3-14: نتایج آزمون DPPH برای عصاره میوه فاقد چربي شوكران باغي
جدول3-15: نتایج آزمون DPPH   عصاره گیاه  خار عروس و عصاره هاي شوكران باغي
جدول3-16: جذب مربوط به غلظت‌های متفاوت گالیک‌اسید
جدول3-17: محتوای فنولی عصاره‌های گیاهی
جدول3-18: درصد مهار لینولئیک اسید عصاره های گیاهی
جدول3-19 : نتایج مربوط به تعیین فعالیت ضدمیکروبی عصاره‌های گیاهی

 

چکیده
سابقه استفاده از گیاهان به قدمت تاریخ زندگی بشر بر روی کره زمین است و این تاریخچه انسان را به بررسی و کنکاش بیشتر در مورد ذخیره¬های غنی گیاهی در جهان ترغیب می¬کند. این ‌پژوهش به شناسایی کمی و کیفی ترکیبات فرار و ارزیابی فعالیت ضد اکسیدانی، ضد میکروبی، سمیت سلولی و محتوای تام فنلی عصاره متانولی دو گیاه شوكران باغي و خار عروس از منطقه گرد بيشه بروجن می-پردازد. ترکیبات فرار این گیاه با روش تقطیر همزمان با استخراج حلال ‌آلی استخراج و با GC-MS شناسایی شد. لینولئیک اسید و بتا-گورجونِن از اجزاء اصلی اسانس این گیاهان بودند.

در سنجش خواص ضد اکسیدانی از روش‌های مهار رادیکال آزاد پایدار 2،2- دی‌فنیل-1- پیکریل‌هیدازیل (DPPH) و بی‌رنگ شدن بتاکاروتن-لینولئیک‌اسید استفاده شد. محتوای تام فنلی عصاره‌ها نیز با واکنشگر فولین-‌ سیوکالتو اندازه‌گیری شد. سمیت‌ سلولی گیاه با روش کشندگی میگوی آب شور و فعالیت ضدمیکروبی آن با روش های تعیین حساسیت آنتی‌بیوتیکی شامل دیسک دیفیوژن و حداقل غلظت ممانعت ‌کننده رشد مورد ارزیابی قرار گرفت.

در روش DPPH، IC50 برحسب میکرو‌گرم بر میلی‌لیتر برای‌ عصاره‌های ساقه و برگ خار عروس و ساقه و برگ و میوه شوکران باغی به ترتیب 02/287 ، 2/567 ، 7/70 و 43/46 می‌باشد که در مقایسه باBHT  (µg/ml81/21IC50= ) عصاره های ساقه و برگ خار عروس و شوکران باغی فعالیت ضد اکسیدانی ضعیفی دارند؛ در مقایسه عصاره‌های میوه و میوه فاقد چربی شوکران باغی با BHT  ، این عصارها فعالیت ضد اکسیدانی خیلی بیشتری دارند. که محتوای فنلی عصاره‌های ساقه و برگ خار عروس و ساقه و برگ و میوه شوکران باغی به ترتیب23/6±37/19،27/0±35/14،79/13±82/99 ،22/8±17/131 نیز آن را تأیید می کند.

در روش بتا کاروتن-لینولئیک‌اسید، درصدهای مهار اکسایش ساقه وبرگ خار عروس و ساقه و برگ و میوه شوکران باغی (به ترتیب 45/3±61/52، 49/1±94/68، 37/4±17/69 و 26/2±77/64) در مقایسه با BHT (25/3±75/77) قابل‌توجه بود. سمیت‌ سلولی گیاه در روش کشندگی میگوی آب شور ضعیف ارزیابی شد و نیز عصاره‌های متانولی با قطر هاله در محدوده 14-11 میلی‌متر و µg/ml1000MIC> نسبت به میکروارگانیسم‌های مورد آزمایش در مقایسه با آنتی‌بیوتیک‌های سنتزی، فعالیت ضدمیکروبی خوبی را نشان داد.

متاسفانه دانلود این فایل متوقف شده است

دریافت فایل
مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B :S
کد امنیتی
رفرش
کد امنیتی
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
تبلیغات
درباره ما
Profile Pic
به وب سایت پاور پوینت طلایی خوش آمدید. این وب سایت در ساخت پاورپوینت های زیبا و با کیفیت دانلود مقاله و تحقیق دانلود کتاب ابزار های وبلاگ و وب سایت و تبلیغات رایگان محصولات فایل سل خدمات ارائه می دهد. ثبت شده در سایت ساماندهی کدشامد 1-1-697155-65-4-1
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • پیوندهای روزانه
    آمار سایت
  • کل مطالب : 448
  • کل نظرات : 16
  • افراد آنلاین : 2
  • تعداد اعضا : 1746
  • آی پی امروز : 66
  • آی پی دیروز : 76
  • بازدید امروز : 370
  • باردید دیروز : 205
  • گوگل امروز : 2
  • گوگل دیروز : 2
  • بازدید هفته : 743
  • بازدید ماه : 11,979
  • بازدید سال : 131,067
  • بازدید کلی : 2,746,370
  • پیام

    به پاورپوینت طلایی خوش آمدید.

    لطفاً عضو سایت شوید


    *با توجه به استفاده سایت شاپرک از ssl جدید و برای کمتر شدن تراکنش های ناموفق در سیستم بانکی، تمامی خریداران باید از آخرین نسخه مرورگر استفاده نمایند.



    درخواست فایل

    درخواست فایل

    logo-samandehi