loading...

پاورپوینت طلایی

آب ماده اي حياتي است كه حدود 60 تا 70 درصد وزن انسان رشد يافته را تشكيل مي دهد و بعد از اكسيژن مهمترين ماده براي زيستن مي باشد. دو سوم سطح زمين را آب گرفته

آخرین ارسال های انجمن
عنوان پاسخ بازدید توسط
۱۵ راهکار برای دور زدن قبض برق 0 143 idea
آموزش ساخت بازی با پاورپوینت 1 1099 alikhezri
بررسی مهمترین فاکتورهای سئو در سال 2019 1 532 parisa98
بیت کوین (Bitcoin) چیست؟ 1 688 admin
استخراج ارز دیجیتال با CryptoTab 0 560 admin
فایل فلش فارسی Desire 626GPlus & 626ph & D310N Super Cid & Fix Imei با فلش تولز 1 1428 piskesvat
توصیه هایی برای ارسال پیامک تبلیغاتی در انتخابات 1 882 piskesvat
را م رسمی و فارسی هواوی p2-6011 0 463 admin
فایل فلش فارسی کم یاب نوکیا TA-1030 v.11.02.11 نوکیا 3310 تست شده تضمینی 0 515 admin
رام اندروید 9 برای گوشی هوایی پی هشت لایت 2017/انر هشت لایت 0 496 admin
خبر۸ 0 507 idea
اپشن جدید 0 513 idea
فایل دامپ Y560-u02 پردازنده SPD 0 651 admin
همکاری 0 758 bondar
اولین مطلب تالار ایده های نو 0 586 bondar
نتیجه ۵ ساعت گریم روی صورت بازیگر طنز +عکس 0 809 admin
تله تلگرامی دانش‌آموز برای آقا معلم 0 885 admin
واکنش آمریکا به بیانیه سردار سلیمانی 0 1124 admin
فایل فلش فول فارسی هواوی y511-t00 بدون مشکل سریال و بیسباند 0 1789 admin
دانلود حل مشکل اینترنت همراه اول و رایتل سامسونگ samsung j5 با لینک مستقیم 0 778 admin
مهدی بازدید : 881 چهارشنبه 10 تير 1394 نظرات (0)

دانلود پایان نامه تصفیه فاضلاب صنایع غذایی

بعد  از انسان آب شايد يكي از اجزاء بي نظيرجهان هستي  باشد. آب ازدوعنصراكسيژن و هيدروژن  تشكيل  شده است كه اين  دو عنصر در شرايط  معمولي  بصورت  گاز مي باشند. عنصر هيدروژن قابل اشتغال مي باشد د رحالي كه اكسيژن براي سوختن ضروري  مي باشد با اين  وجود آب آتش را خاموش مي كند انسان  وسايرحيوانات وهچنين گياهان  بدون آب نمي توانند به حيات خود ادامه دهند صنايع بدون آب نمي توانند به موجوديت  خود  ادامه دهند  درعين حال آب باعث مشكلات زيادي در صنايع مي شود.

در بررسي دقيق خصوصيات آب همواره سئولاتي مطرح مي شود از جمله اينكه آب چيست؟ از كجا مي آيد؟  چگونه و در چه شرايطي بايد آب را مصرف كرد؟  چگونه بايد با مشكلات ناشي از آب در صنعت مواجه شد؟ سرنوشت آب مصرف شده به كجا مي انجامد وبا جريان فاضلاب چه بايد كرد؟

آب  ماده اي حياتي است كه حدود 60 تا 70 درصد وزن انسان رشد يافته را تشكيل مي دهد و بعد از اكسيژن  مهمترين  ماده براي  زيستن  مي باشد. دو سوم سطح زمين را آب گرفته است و بطور كلي مي توان گفت كه منابع موجود آب دو نوع است :

1- آبهاي زيرزميني

2- آبهاي سطحي

بر حسب نوع منبع نوع آب و مواد موجود در آن متفاوت مي باشد.

 

تعداد صفحات 72 word

 

فهرست مطالب در ادامخ مطلب

فهرست مطالب

 

بخش اول : آب و خواص آن

1-1- موجوديت آب........................ ........................................................................................1

1-2- منابع آب.........................................................................................................................1

1-2-1- آبهاي سطحي............................................................................................................2

1-2-2- آبهاي زير زميني......................................................................................................2

1-3- خواص آبهاي آشاميدني..............................................................................................2

1-3-1- خواص فيزيكي آب...................................................................................................2

1-3-2- خواص شيميايي آب................................................................................................3

1-4- سختي آب.......................................................................................................................3

بخش دوم: آب در صنايع غذايي...............................................................................................................4

2-1- مصرف آب در صنايع غذايي ....................................................................................4

2-1-1- آلودگيهاي ناشي از مصرف آب در فرآيندهاي صنعتي ..................................4

2-3- جنبه هاي تاريخي مصرف صنعتي آب ...................................................................5

2-3-1- ميزان مصرف صنعتي آب در ايران ....................................................................6

2-4- مزاياي حاصل از كاهش مصرف آب ........................................................................6

2-4-1- استفاده مجدد آب ...................................................................................................6

2-4-2- بازچرخش يا ريسايكلينگ .....................................................................................6

2-5- انواع مصارف آب در صنايع غذايي ..........................................................................7

2-5-1- آب خنك سازي ..........................................................................................................8

2-5-1-1- انواع سيستم هاي خنك سازي .........................................................................8

بخش سوم: انواع فاضلاب صنايع غذايي ..........................................................................................10

3-1- ويژگيهاي فاضلاب صنايع غذايي .......................................................................10

3-1-1- صنايع توليد قند وشكر ...................................................................................11

3-1-2- صنايع توليد كمپوت وكنسرو ............................................................... .......12

3-1-3- صنايع نوشابه سازي .....................................................................................12

3-1-4 صنايع لبنياتي ....................................................................................................12

3-1-5- صنعت توليد روغن نباتي ..............................................................................13

3-1-6- كشتازگاهها ومجتمعهاي توليد گوشت .........................................................14

3-2- لزوم تصفيه فاضلاب صنايع غذايي .................................................................15

3-2-1- اثرات دفع فاضلاب صنايع غذايي به آبهاي پذيرنده .................................15

3-2-1-1- مواد معلق ....................................................................................................16

3-2-1-2- املاح معدني محلول ....................................................................................16

3-2-1-3- مواد آلي محلول ...........................................................................................16

3-2-1-4- اسيدها وقلياها ............................................................................................16

3-2-1-5- مواد توليد كننده كف .................................................................................17

3-2-1-6- رنگ ...............................................................................................................17

3-2-1-7- آلودگيهاي حرارتي .....................................................................................17

3-2-1-8- ميكروارگانيسم ها .....................................................................................17

3-2-1-9- مواد شناور .................................................................................................18

3-3- استراتژي تصفيه ودفع فضولات صنعتي ......................................................18

3-3-1- تخليه فاضلاب صنعتي به فاضلابروي شهري .........................................18

3-3-1-1- ملاحظات اختصاصي فاضلاب جهت تخليه به فاضلاب شهري .........19

3-3-2- تصفيه اختصاصي فاضلاب صنعتي .........................................................20

3-3-3- تصفيه مشترك با صنايع ديگر ..................................................................20

3-3-4- تغييرواصلاح فرآيندهاجهت كاستن از حجم فاضلاب غلظت آلاينده... 20

3-4- فاضلاب بهداشتي صنايع ...................................................................................21

بخش چهارم: روشهاي تصفيه فاضلاب صنايع غذايي ................................................................22

4-1- تصفيه فيزيكي ..................................................................................................23

4-1-1- آشغالگيري ...................................................................................................23

4-1-2- دانه گيري ......................................................................................................23

4-1-4- شناورسازي .................................................................................................24

4-1-5- حوضهاي متعادل كننده يا يكنواخت ساز ...............................................24

4-2- تصفيه شيميايي ...............................................................................................26

.....................................................................................................26. ph4-2-1- تنظيم

4-2-2- اكسيداسيون مواد آلي مقاوم ....................................................................26

4-2-3- گند زدايي .....................................................................................................26

4-2-4- انعقاد و لخته سازي ..................................................................................27

4-2- جذب سطحي مواد آلي محلول و مقاوم .......................................................27

4-3- تصفيه بيولوژيكي .........................................................................................27

4-3-1- اصلاحات رايج در تصفيه فاضلاب .......................................................28

.......................................................................................................28BOD 4-3-1-1-

........................................................................................................28COD4-3-1-2-

..........................................................................................................29TSS4-3-1-3-

.......................................................................................................29TDS4-3-1-4-

4-3-2- اصلاحات رايج در راهبري تصفيه خانه................................................29

4-3-2-1- زمان ماند هيدروليكي...........................................................................29

4-3-2-2- زمان ماند ميكروبي...............................................................................29

...................................................................................................30MLSS4-3-2-3-

........................................................................................................30FM4-3-2-4-

4-3-3- تصفيه هوازي فاضلاب.............................................................................30

4-3-3-1- تخليه به آبهاي طبيعي.........................................................................31

4-3-3-2- كاربرد فاضلاب در زمين.........................................................................32

4-3-3-3- بركه هاي تثبيت......................................................................................33

4-3-3-3-1- بركه هاي بي هوازي..........................................................................34

4-3-3-3-2- بركه هاي اختياري.............................................................................35

4-3-3-3-3- بركه هاي هوازي................................................................................35

4-3-3-3-4- بركه هاي تكميلي...............................................................................35

4-3-3-3-5- بركه هاي هوادهي.............................................................................35

4-3-3-4- صافي چكنده...........................................................................................36

4-3-3-5- تماس دهنده هاي بيولوژيكي چرخان.................................................37

4-3-3-6- سيستم لجن فعال...................................................................................37

4-3-4- روشهاي بي هوازي تصفيه فاضلاب صنايع غذايي............................39

4-3-5- انواع سيستم هاي بي هوازي تصفيه فاضلاب.....................................39

4-3-5-1- سپتيك تانك...........................................................................................42

4-3-5-2- راكتور بي هوازي با بستر لجن رو به بالا.......................................44

4-3-5-3- صافي بي هوازي...................................................................................44

بخش پنجم: راهبري تصفيه خانه هاي فاضلاب صنايع غذايي.............................................46

5-1- علل عدم موفقيت تصفيه خانه هاي فاضلاب صنايع غذايي...................46

5-2- فاكتورهاي موثر در راهبري تصفيه خانه هاي فاضلاب صنايع غذايي 47

5-2-1- شدت آلودگي فاضلاب خام.......................................................................47

5-2-2- مواد مغذي يا نوترينت ها....................................................................... 48

5-2-2-1- بالكينگ.................................................................................................. 48

...................................................................................495-2-3- اكسيژن محلول

5-2-4- زمان ماند....................................................................................................50

.............................................................................................................51ph5-2-5-

5-2-6- سميت..........................................................................................................51

5-2-7- دما................................................................................................................52

5-2-8- اختلاط.........................................................................................................53

5-2-9- ميزان جريان ورودي..............................................................................54

5-3- پايستن فرآيند...............................................................................................54

5-3-1- شاخصهاي بصري...................................................................................54

5-4- شاخصهاي آزمايشي ....................................................................................58

5-5- مشكلات سيستم هاي لجن فعال و رفع آنها..............................................59

5-5-1- روشهاي كلي تشخيص مشكلات............................................................59

..........................................................................................60 BOD 5-5-2- حذف كم

5-5-2-1- حذف بارهاي آلي .................................................................................61

5-5-2-2- مواد سمي يا بازدارنده..........................................................................62

5-5-2-3- دماهاي پايين..........................................................................................62

افزايش زمان ماند هيدروليكي.................................................................................63

.......................................................................................................63MLVSS افزايش

......................................................................................63 نامناسب PH 5-5-2-4-

5-5-2-5- زمان هوادهي ناكافي.............................................................................64

..................................................................................64 ناكافيMLVSS5-5-2-6-

منابع........................................................................................................................... 66

 

مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B :S
کد امنیتی
رفرش
کد امنیتی
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
تبلیغات
درباره ما
Profile Pic
به وب سایت پاور پوینت طلایی خوش آمدید. این وب سایت در ساخت پاورپوینت های زیبا و با کیفیت دانلود مقاله و تحقیق دانلود کتاب ابزار های وبلاگ و وب سایت و تبلیغات رایگان محصولات فایل سل خدمات ارائه می دهد. ثبت شده در سایت ساماندهی کدشامد 1-1-697155-65-4-1
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • پیوندهای روزانه
    آمار سایت
  • کل مطالب : 448
  • کل نظرات : 16
  • افراد آنلاین : 2
  • تعداد اعضا : 1748
  • آی پی امروز : 74
  • آی پی دیروز : 237
  • بازدید امروز : 196
  • باردید دیروز : 308
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 13
  • بازدید هفته : 1,322
  • بازدید ماه : 2,729
  • بازدید سال : 157,948
  • بازدید کلی : 2,773,251
  • پیام

    به پاورپوینت طلایی خوش آمدید.

    لطفاً عضو سایت شوید


    *با توجه به استفاده سایت شاپرک از ssl جدید و برای کمتر شدن تراکنش های ناموفق در سیستم بانکی، تمامی خریداران باید از آخرین نسخه مرورگر استفاده نمایند.



    درخواست فایل

    درخواست فایل

    logo-samandehi